Wat was je eerste bier… ooit? | Homebrew Talk

Disclaimer: ik ben goed in het plaatsen van waardeloze discussies, vooral als ik een paar koude heb gehad. Ik heb veel pagina’s met zoekresultaten doorzocht om er zeker van te zijn dat dit in het verleden niet was gepost.. Ik heb niets dergelijks gezien, maar ik heb het misschien gemist. Gezien dat, bedacht wat de hel.

Terwijl ik aan het wachten was op de honkbalwedstrijd, begon ik kanalen om te draaien. Ik stopte uiteindelijk op Triple D op het voedselnetwerk. Ze waren op bezoek bij Hofbrau Beerhall in Miami, wat mijn aandacht trok, dus ik stopte om te kijken. Het zien van het bier en het eten dat ze aanboden, riepen diepe herinneringen op. Ik had het voorrecht om een ​​deel van mijn vroegere jaren in Duitsland (Neurenberg) te hebben doorgebracht. Prachtig land met een waanzinnige hoeveelheid geschiedenis! Het was zeker een ervaring!

We woonden in militaire huisvesting buiten de basis en er was een bezorgdienst die wekelijks kratten bier in onze buurt afleverde. Destijds was het favoriete bier van mijn vader Lowenbrau (waarschijnlijk omdat het het goedkoopste was dat ze hadden). Dus op een middag na de bevalling besloot ik er een te nemen. Mijn maatjes pakten er ook een uit de koffer van hun vader en we maakten er een feestje van (we waren ongeveer 12). De volgende dag hadden we een schoolexcursie naar de Christkindlesmarkt, gevolgd door een reis naar een modeltreinmuseum. Ik was in complete ellende! Mijn hoofd deed zo’n pijn! Dat was de ergste hoofdpijn die ik ooit heb gehad.. en sindsdien heb ik nooit meer katerhoofdpijn gehad (klop op hout). Ik heb mensen altijd verteld dat ik alles in mijn hersenen doodde qua kater hoofdpijn met dat bier.

Ik heb me die ervaring altijd herinnerd, alsof het gisteren was… mijn eerste biertje. Dat is 37 jaar geleden! Gewoon benieuwd of dat bij anderen ook zo is? Herinner je je je eerste biertje nog? Vergelijkbaar met eerste vriendin, eerste kus, eerst.. nou, we laten het daarbij.

creditSource link

Estaminetbbb.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart